Ciruclaire werkkleding voor de Van Ham Groep

Van Gool Workwear heeft alle medewerkers van Van Ham Groep die bedrijfskleding dragen in het nieuw gestoken. Sinds kort dragen zij T’riffic werkkleding, van het Hilvarenbeekse Schijvens Corporate Fashion. Daarmee is de lokale driehoek compleet. Met werkkleding van T’riffic maakt Van Ham bovendien een keuze voor duurzame, circulair geproduceerde werkkleding en draagt daarbij een steentje bij aan een beter milieu. Een kort interview met Patrick van Ham, directeur van Van Ham Groep.

Hoe zijn jullie bij Van Gool Workwear terecht gekomen?
De bedrijfskleding die wij eerst hadden werd in het buitenland geproduceerd. Nabestellingen, passen en nieuwe modellen proberen was vaak lastig en dat wilden we niet meer. Wij hadden een paar eisen waaronder dat we duurzaam, eenvoudiger en lokaal wilden kopen. In de productie werden nog witte jassen gedragen en dat wilden wij ook moderniseren. Tevens wilden wij meer uniformiteit in de werkkleding terugzien. Met deze wensen op een rijtje gezet kwamen wij uit bij Schijvens Corporate Fashion die ons hebben doorverwezen naar Van Gool Workwear.

Wat vind je van de werkwijze van Van Gool Workwear?
Wij hebben die als zeer prettig ervaren. Van Gool is goed afgestemd op de eisen behorend bij een groothandel, productiebedrijf en een winkel in de voedselbranche. De kleding heeft een professionele uitstraling. Hiernaast is een gedeelte gemaakt van gerecycled materiaal wat wij erg belangrijk vinden. Een andere belangrijke reden waarom wij voor Van Gool hebben gekozen is dat ze ons ontzorgen. Concreet betekent het dat er door de leidinggevende een voorselectie wordt gemaakt, de collega krijgt een ingevuld bestelformulier en gaat vervolgens naar Van Gool toe. Aldaar kan de kleding gepast worden en wordt tussen de collega en Van Gool afgesproken wanneer de kleding opgehaald kan worden. Van Ham krijgt de factuur en hoeft zich met een aantal schakels in het aankoopproces niet bezig te houden. Bij de eerste grote levering werd de bedrijfskleding per medewerker in één set kant en klaar bezorgd. Hiernaast is alles binnen één week leverbaar.

Hoe zijn jullie bij T’riffic werkkleding uitgekomen?
Tijdens de oriëntatiefase werden we in diverse media geattendeerd op de nieuwe lijn duurzame bedrijfskleding van Schijvens. Gezien de actualiteit van dit thema sprak dit ons direct aan. We hebben een afspraak gemaakt om de kwaliteit, pasvorm en afwerking van de kleding te bekijken. Dit was allemaal naar wens en we hebben daarom het totale kledingpakket ook daar waar mogelijk uit de T’riffic lijn samengesteld.

Vind je het belangrijk dat de werkkleding circulair geproduceerd wordt?
Ja circulariteit is voor ons een belangrijk criteria. Binnen de Van Ham Groep doen wij ook ons best om onze footprint te verkleinen en zoveel mogelijk milieuvriendelijk te werken. Bedrijfskleding is daar een belangrijk element in net zoals groene energie, deelname aan het Cocao Horizons programma, verduurzaming van het wagenpark enzovoorts. Het is fijn dat de pasvorm en draagbaarheid van de kleding vergelijkbaar is met niet circulaire kleding. Je kunt dus overstappen zonder concessies te doen en draagt op die manier toch je steentje bij.

Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare, servicegerichte leverancier voor je werkkleding? Neem dan nu contact met ons op.

Wist je dat…

We een ruime collectie en showroom
boven Van Gool Sport hebben?

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS, VRIJBLIJVEND, ADVIESGESPREK

KWALITEIT | PERSOONLIJK ADVIES | GOEDE SERVICE

Van Gool Sport

  • Doelenstraat 76
  • 5081 CM Hilvarenbeek
  • 013 - 505 5981
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van Gool Workwear

  • Doelenstraat 76
  • 5081 CM Hilvarenbeek
  • 013 - 505 5981
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © vangoolsport.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites